Verzending

Wat zijn de verzendkosten?
Voor elke bestelling onder €50,-, met een afleveradres in Nederland worden er €6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.
Hoe lang duurt de verzending?
De verzending duurt 1-2 werkdagen vanaf het moment van bestelling. Fietskoeriers bezorgd van maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 22:00 uur. Dat is de grootste kans dat je thuis bent.
Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?
In het bestelproces kan je aangeven dat je het zelf wilt komen afhalen. Je kan je bestelling dan zelf afhalen van maandag t/m vrijdag in ons magazijn in Enschede.
Mijn bestelling is niet compleet aangekomen, wat kan ik doen?
Wat vervelend dat jouw bestelling niet compleet is aangekomen! Wij ontvangen graag een mailtje van jou met de volgende gegevens: › Volledige naam › Order nummer › Missende producten Je kan hiervoor mailen naar service@beesandbananas.com. Als je het vermoeden hebt dat het pakket al eerder is geopend of ernstig is beschadigd tijdens transport, horen wij het graag en zien wij graag de foto's tegemoet!
Welke pakketdienst gebruikt Bees & Bananas?
Onze partner voor verzending is Fietskoeriers. Hier hebben wij bewust voor gekozen om zo ons steentje bij te dragen aan het verminderen van de verkeersdrukte en het beperken van de CO₂-uitstoot tot een minimum.