Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beesandbananas.com. Je krijgt van ons dan een retourformulier toegestuurd welke wij graag ingevuld samen met het retourpakketje ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zodra je het retourformulier hebt ontvangen, kun je het geretourneerde artikel terugsturen naar het volgende adres:

Bees & Bananas
Binnenhaven 18
7547 BH Enschede

Ben je in de buurt? Dan mag je het artikel ook kosteloos retourneren of omruilen in ons magazijn. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 aan de Binnenhaven 18, 7547 BH in Enschede.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met service@beesandbananas.com